Untitled26 km på tre dagar kanske inte låter mycket för en van löpare, men jag kan knappt gå jobbet så njuter fullt just nu av min rast. Kommer jag hålla igång det? Har hittat en perfekt skog vid mig att springa i då det finns många spår att förvilla sig i för att göra sträckan längre. Att lyssna på booty remixes gör inte saken svårare när det kommer till terräng och vackra gläntor och smala stigar. 

VegoJag går nu inför att äta vegetariskt i minst en vecka. Börjar med en fet uppladdning av hummus. Har dock inte bestämt mig ännu för att sluta helt med fisk. Och kickstarten kräver att jag inte äter för mycket kolhydrater nu när jag också börjat springa igen. Ifall det går att påstå efter två rundor under helgen?
 
Ph. Tumblr

OkayNu går vi! Bilder och följande citat (båda delar från tumblr) får mig att längta efter känslan av träningsrutiner. Minns ni piggheten? Den ständiga energin trots muskelvärken? Längtan efter en nyttig frukost innan läggdags? Längtan efter en morgonpromenad innan läggdags? Känslan av att faktiskt ta tag i de tuffa träningspassen man blir så extremt övertaggad på innan läggdags, de man lovar att utföra dagen efter? "Weirdly enough, I’m feeling another long run tomorrow. Usually have the first one I’m ready for a shorter run but my body is like 'nah we got this' and there’s none of that mental block trying to convince me otherwise so."
Upp