Buttocks


Ph. Nikyee Heaton

Första träningspasset på drygt en månad väntar. Senaste veckorna har fyllts av plugg och åter plugg som resulterat i utebliven energi. Senaste dagarna har dessutom varit extra känsliga och jag är ytterst tacksam för att min pojkvän stått ut med mig när inte ens jag klarat av det. Därför är det, lagom till min första helt lediga dag, dags att göra det bästa av ensamtiden innan en ny hektisk period sätter igång. Att återta energin görs bäst på gymmet med ett tungt benpass. Sedan har jag ett inredningsprojekt på gång, samt några hemliga ärenden för att göra det bästa av år 2015. 

Quote: When people asking what I'm doing on my day off, I say "I'm not doing anything". They then suggest doing something. To which I reply "You must have misunderstood me, when I say I'm not doing anything, it means I've specially put time aside to do nothing".


Inspiration & Träning |

#1 - - Lena:

Härligt med första träningen, hoppas det gick bra och kändes skönt!! Va så skönt med min första träning igår, kanske med på en månad- om inte mer. Var sååå längesen jag hade träningsvärk i ben, rumpa och mage- underbart! Ska bli kul att se resultat av inredningen sen!! Puss på dig

Upp