Books

Idag har jag: vaknat alldeles för tidigt i Victors famn, lagat frukost för två, somnat om, sett två serieavsnitt och haft ännu fler på i bakgrunden, försökt koppla om wi-fi men gett upp, istället lärt mig några nyheter, lyssnat igenom en skiva, druckit tre koppar kaffe och rökt dubbelt så många cigaretter, ätit rester och alldeles för mycket pasta, inte diskat efter igår, sovit ännu några timmar efter en andra dusch, skrivit kärleksbrev, promenerat en timme och joggat till affären, hoppat hopprep i tio minuter med obehaglig publik, köpt frukostmat och hämtat ut fem böcker, påbörjat en och sedan sett matchen. 


Ph. Tumblr

Tuesday17





I förmiddags kom mamma över med nya hunden. Jag gjorde sushi på råris och gurka som vi åt innan en långpromenad i skogen och höga snår. Java sprang som en tog efter bollen som kastades ut lite för långt. Efter en andra kopp kaffe åkte de hem vid halv fyra och sedan dess har jag lagat vegetarisk lasagne till mig och Victor. Sojafärs med massa vitlök och bechamelsås gjord på sojamatgrädde. Grillad auburgine varvat med pastaplattor mellan det. Så nu kan jag knappt vänta längre på att få hugga in! Sen, ikväll, blir det sängen framför VM. Igen. Och jag som skulle bojkotta sporten även denna säsong!

Her place








Igår firade jag två månader i egna lägenheten men ännu är det en del kvar att fixa. Exempelvis har wi-fi lagt av igen, och det ligger alldeles för mycket sladdar under skrivbordet. Hade varit roligare att skriva detta som en berättelse men eftersom jag städade igår passade jag också på att ta några bilder bara rakt upp och ner. Så ni får en snabb inblick. Det är inte mycket mer än ett stort rum med högt i tak, samt ett helkaklat badrum. Köket skiljs av med en köksö som jag klätt i dekorplast. Det är väl den platsen ni sett mest hittills, på instagram. Favoritstället är den stora sängen med utsikt över den tomma väggen över tvn, och skogen direkt utanför fönstret. Jag trivs! På den svartvita bilden ser ni förresten min midsommarklänning. 
Upp