Medelhavspizza



Förstår inte hur jag kunde reagera så pass på utgången igår. Måste bero på att jag tränade hårt, åt en sallad till middag och sen dansade röven av mig, ständigt med en burk i handen. Därför var valet av mat givet, när jag väl vaknat till klockan två i Victors säng. Och vad passar bättre att laga än en stor pizza när huset står tomt?

Jag använde mig av:
Färdig botten med tomatsås
Bladpersilja med stjälk
1 liten rödlök
7 champinjoner
10 cm zucchini
150 gram fetaost
1 avocado
1 näve grovhackade cashewnötter

Skiva allt, men hacka stjälken på persiljan och blanda i såsen med extra vitlök och alternativ kryddning. Min ultimata lagerordning är som ovan för rätt konsistens på råvarorna. Lite extra persilja i slutet samt olivolja och svartpeppar över svampen så är det klart! Grädda i exakt 20 minuter enligt paketets angivna grader (typ 250). Och vet ni? Det är mestadels nyttiga fetter! Eller så gör du en onyttig pizza genom att blanda till en sås på 2/3 créme fraîche och 1/3 majonnäs med valfri mängd vitlöksklyftor och salt. Och strö över obsena mängder ruccola, vilket jag så klart glömde. 


Recept & Veg(etari)an |

#1 - - Lena:

Alltså ååååh va gott! Hade behövt det där nu<3

Upp