Hasselnötskaka på banan

 
Måndagskaka. Med en twist på mitt gamla recept försvann julkänslan i denna veganska banankaka som gav en chokladkick till kaffepausen. Finhackade hasselnötter och mer kakao i smeten, slutligen toppat med Voltaires granola samt ekologiska kokosflingor. Så mycket smak!
 
2 bananer / 6-8 dadlar / 1 dl hasselnötter / 2 tsk pepparkakskrydda / 2 tsk bakpulver / 1 krm salt / 2 dl vetemjöl / 0.5 dl rapsolja / 1 dl socker / 1 dl havremjölk


Recept & Veg(etari)an |

#1 - - Marike Ahlgren:

Tack för tipset! låter väldigt gott, ska testa det här receptet helt klart! :)

#2 - - emiiza:

ser gott ut. ska testa det :D

#3 - - Marie-Louise:

Elin vill att du kommer hem och bakar en till henne <3 Kram

Svar: Hehe. Hon får väl testa själv så länge ;)
Emelie Heidling

#4 - - Sabina:

Mmm låter och ser hur gott som helst ut!

#5 - - Marie Bergman:

Ser gott ut =)

#6 - - JUNITJEJ:

Den ser god ut!

#7 - - Emmy's Life:

Så gott det ser ut :D

Upp