Fredag

 
Sömnlös. För mycket tankar på omvärlden. För mycket tankar på att jag inte kan hjälpa till. För mycket tankar på att jag inte vill resa till ett land där styret blir starkare av den växande turismen, något som gör de fartigare ännu fattigare. Jag har sett dokumentären Fosterland, 3 av 4 delar på SVT play. Gripande, som ni märker. Var ska jag kunna ta ledigt i sommar? Man tar inte paus från medmänskligheten. 

När jag har betalat av allt som ska betalas av så kommer jag, ifall jag känner mig själv rätt, bli klåfingrig på den nya lönen. Den kommer bli större, åtminstone under våren. Till slut bestämde jag mig för att byta program när kursregistreringen inte helt stod på min sida i förra veckan. Så jag tog in på en genuskurs i filmvetenskap. 15 hp teori, uppdelat på en läxa och en hemtenta. Därmed plats för komvuxmatteförberedelser vid sidan av. 

Strax därpå, alltså igår, fick jag ett (faktiskt glädjande) besked om att bli flyttad från kassan till delikatessen/charken på jobbet. En god slump tagen ur min uttryckta vilja i att ta fler timmar, samtidigt som den med nästan flest sade upp sig för att resa. För dessa välförtjänta pengar vill jag göra något bra. Och förvisso är det nästan ett halvår tills den svenska sommaren står på glänt, men visst har väl ni redan satt upp planer ändå? Berätta!

PS. Som ni ser har jag återfunnit min systemkamera. 


Livet |

#1 - - Susanna:

kom å hälsa på miiig när du tjänat pengar <3 (haha skyll dig själv att du skaffat en fattig vän) saknar dig!

Upp